Een echte toevoeging

Binnenzonwering is in elk interieur een ware toevoeging. Het draagt bij aan de sfeer die je beleeft als je in een kamer bent. Gelukkig is binnenzonwering daarom allang niet meer alleen praktisch, maar is het een echte aanvulling op je interieur.

Waar je bij de benaming denkt aan het weren van de zon, is menig mens er ook achtergekomen dat zonwering ook goed kan werken voor privacy. Bijvoorbeeld plissés, top-down-bottom-up, zijn een ideaal voorbeeld om de inkijk in je woonkamer te verminderen en een extra touch te geven aan je interieur naast je overgordijnen.

Rolgordijnen bij Strijker

Rolgordijnen

Een van de meest gekozen binnenzonwering op slaapkamers. Met de handige bediening is deze binnenzonwering voor iedereen toegankelijk. Ook is deze verkrijgbaar met verduisterende stof.

Plissés bij Strijker

Plissés

Als je graag binnenzonwering wilt, dat ook ten behoeve van privacy gebruik kan worden, dan zijn plissés de ideale oplossing. Plissés geven je kamer een luxe en mooi afgewerkte look en kunnen goed gecombineerd worden met je overgordijnen.

Horizontale jaloezieën bij Strijker

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën van bieden je functioneel comfort met veel privacy. Zo heb je een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kun je zelf bepalen welke sfeer je wilt. In onze collectie horizontale jaloezieën vindt je een ruime keuze.