Nieuwe pvc vloer in Hoogeveen nodig?
Ervaren vloerenleggers
Gratis opmeten aan huis
Meer dan 25 jaar ervaring in vloeren

Pvc vloer in Hoogeveen

Een PVC vloer in Hoogeveen, ga je die laten leggen of ga je het zelf doen? Zelf een pvc vloer leggen kan nogal complex zijn. Het kost veel tijd. Je moet zelf die zware pakken tillen en vervoeren. En dan moet je ook nog eens alles nauwkeurig afmeten. Maar wat als je zelf twee linkerhanden hebt of geen tijd? Laat dan je pvc vloer leggen door ons. Wij hebben namelijk al meer dan 25 jaar ervaring in het leggen van pvc vloeren. 

Daarnaast hebben we vakkundige vloerenleggers die al dit werk uit handen nemen (ook egaliseren). Hierdoor hoef jij alleen nog maar te kiezen welke pvc vloer je wilt… Wij regelen de rest! En natuurlijk helpen onze interieurstylisten je graag bij het kiezen van de vloer die bij jou past.  

Stelling met pvc vloeren

Enkele van onze topmerken

Pvc vloeren in Hoogeveen

Ben je op zoek naar een pvc vloer in Hoogeveen? Dan ben je niet de enige. Tegenwoordig is het één van de meest populaire soorten vloeren. Dat is niet zonder reden. Het heeft namelijk enorm veel voordelen zoals:

 • Lijkt op echt hout
 • Gaat lang mee
 • Makkelijk te onderhouden
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Dempt geluid
PVC vloeren stalen

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer je bij ons in de winkel komt dan kun je zoeken tussen al onze vloerstalen. Heb je liever hulp bij je zoektocht naar je nieuwe vloer? Dan staan onze specialisten voor je klaar. Wij helpen je graag een PVC vloer te vinden die aan jouw wensen voldoet. Ben je niet zeker of de kleur of het motief mooi staat binnen jouw interieur? Dan kun je gerust de vloerstaal mee naar huis nemen, zodat je in alle rust kunt bekijken of het jouw nieuwe droomvloer is.

Wanneer je de keuze hebt gemaakt komt onze vloerenspecialist gratis en vrijblijvend bij jou thuis langs om de vloer op te meten. Zodra jij akkoord geeft bestellen we de PVC vloer voor je. Als het PVC binnen is komt onze ervaren vloerenlegger jouw vloer leggen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten van jouw nieuwe vloer.

PVC in het echt bekijken

Misschien heb je al wat inspiratie opgedaan in een woonblad, maar hoe ziet die vloer er in het echt uit? In onze winkel in Hoogeveen hebben we een groot aantal vloerstalen. Hierdoor kun je de kleur en kwaliteit zien. Ben je benieuwd hoe de vloer er in je huis uit ziet? Neem dan gerust een vloerstaal mee naar huis. Hierdoor kun je zien of het echt goed bij je interieur past. Dus ben je op zoek naar een pvc vloer in Hoogeveen breng dan een bezoek aan onze winkel.

Sfeerfoto van een PVC vloer

Onze topmerken van PVC

Voor ons is de kwaliteit van pvc vloeren erg belangrijk. Daarom kiezen wij bewust voor merken met een hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben bekende merken zoals:

 • Quick-Step
 • Moduleo
 • Hoomline
 • Beautifloor

Benieuwd naar al onze merken? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Hoogeveen.

Pvc vloeren in Hoogeveen bij Strijker Verf & Wonen

Wil je persoonlijk advies krijgen? Kom dan langs in onze winkel om een PVC vloer in Hoogeveen uit te zoeken. Onze interieurspecialisten staan altijd voor je klaar. Ze helpen je graag om de pvc vloer te kiezen die bij jouw interieur past! Heb je liever dat onze specialist thuis advies geeft? Geen probleem dat doen we helemaal gratis.

De voordelen van Strijker Verf&Wonen in Hoogeveen:

 • Onze adviseur komt gratis bij je thuis om de vloer op te meten
 • Vakkundige vloerleggers
 • Wij regelen alles van A tot Z
 • Meer dan 25 jaar ervaring in vloeren
Bank in een kamer met een pvc vloer

Hoe onderhoud je een PVC vloer?

Misschien heb je het nog steeds of misschien heb je het ooit gehad. Een houten vloer die je eens in de zoveel tijd in de olie moet zetten. Dat is met een PVC vloer verleden tijd gelukkig. Het enige wat je hoeft te doen is stofzuigen. Ook zo nu en dan dweilen kan geen kwaad. Let er wel op welke schoonmaakmiddelen je gebruikt. Hierdoor voorkom je dat er doffe plekken ontstaan.

pvc vloer onderhouden