Nieuwe pvc vloer in Hoogeveen nodig?
Ervaren vloerenleggers
Gratis opmeten aan huis
Meer dan 25 jaar ervaring in vloeren

Pvc vloer in Hoogeveen

Overweeg je een PVC vloer in Hoogeveen? Ga je het zelf leggen of laat je het aan de experts over? Zelf een PVC vloer leggen kan behoorlijk complex zijn. Het vergt veel tijd, het tillen en vervoeren van zware pakken, en een nauwkeurige afmeting van alles. Maar wat als je geen handige klusser bent of simpelweg geen tijd hebt? Laat dan het leggen van je PVC vloer over aan ons.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het leggen van PVC vloeren, staan onze vakkundige vloerenleggers voor je klaar. Ze nemen al het werk uit handen, inclusief het egaliseren van de vloer. Hierdoor hoef jij alleen nog maar te kiezen welke PVC vloer het beste bij jou past… Wij regelen de rest! En natuurlijk staan onze interieurstylisten paraat om je te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor jouw ruimte.

Stelling met pvc vloeren

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer je onze winkel bezoekt, heb je de mogelijkheid om tussen al onze vloerstalen te zoeken. Maar als je liever hulp krijgt bij het vinden van je nieuwe vloer, staan onze specialisten voor je klaar. We zijn er om je te helpen bij het vinden van de perfecte PVC vloer die aan al jouw wensen voldoet. En als je twijfelt over de kleur of het motief in jouw interieur, kun je gerust een vloerstaal mee naar huis nemen. Zo kun je in alle rust beoordelen of het de vloer van je dromen is.

1. Gratis opmeten door onze specialist

Zodra je een keuze hebt gemaakt, komt onze vloerenspecialist gratis en vrijblijvend bij jou thuis langs om de vloer op te meten. Zodra je akkoord gaat, bestellen we de PVC vloer voor je.

2. Egaliseren indien nodig

Zodra je een keuze hebt gemaakt, staat onze deskundige egaliseerservice klaar om bij jou thuis langs te komen en de vloer nauwkeurig te egaliseren. Onze ervaren egaliseerders zorgen voor een professionele en gladde afwerking, zodat jouw nieuwe vloer perfect gelegd kan worden.

3. De vloer leggen

Onze ervaren vloerenlegger komt bij jou thuis om de nieuwe vloer vakkundig te installeren. We zorgen ervoor dat de vloer perfect wordt gelegd, met oog voor detail en precisie. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is achterover leunen en uitkijken naar het moment waarop je kunt genieten van jouw prachtige nieuwe vloer.

Enkele van onze vloeren

Enkele van onze topmerken

Pvc vloeren in Hoogeveen

Ben je op zoek naar een PVC vloer in Hoogeveen? Dan ben je niet de enige. Tegenwoordig is het een van de meest populaire vloersoorten, en dat is niet zonder reden. PVC vloeren bieden namelijk een scala aan voordelen, zoals:

 • Lijkt op echt hout
 • Gaat lang mee
 • Makkelijk te onderhouden
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Dempt geluid

PVC in het echt bekijken

Misschien heb je al wat inspiratie opgedaan in een woonblad, maar wil je graag zien hoe die vloer er in het echt uitziet. In onze winkel in Hoogeveen hebben we een uitgebreid assortiment aan vloerstalen. Hierdoor kun je niet alleen de kleur en kwaliteit zien, maar ook de structuur en het effect van de vloer in verschillende verlichting. Ben je benieuwd hoe de vloer er in jouw huis uit zal zien? Aarzel dan niet om een vloerstaal mee naar huis te nemen. Zo kun je in alle rust ervaren of de vloer perfect bij jouw interieur past. Dus als je op zoek bent naar een PVC vloer in Hoogeveen, breng dan zeker een bezoek aan onze winkel. We helpen je graag verder met het vinden van de vloer van je dromen.

Onze topmerken van PVC

Voor ons staat de kwaliteit van PVC vloeren voorop. Daarom selecteren wij zorgvuldig merken die bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit. Bij ons vind je gerenommeerde merken zoals:

 • Quick-Step
 • Moduleo
 • Hoomline
 • Beautifloor

Benieuwd naar al onze merken? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Hoogeveen.

Pvc vloeren in Hoogeveen bij Strijker Verf & Wonen

Wil je persoonlijk advies ontvangen? Kom dan langs in onze winkel om een PVC vloer in Hoogeveen uit te zoeken. Onze interieurspecialisten staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van de PVC vloer die perfect bij jouw interieur past! Liever advies aan huis? Geen probleem, onze specialisten komen gratis bij je thuis.

Waarom kiezen voor Strijker Verf&Wonen in Hoogeveen?

 • Gratis advies aan huis: Onze adviseur komt gratis bij je thuis om de vloer op te meten.
 • Vakkundige vloerleggers: Onze ervaren vloerenleggers zorgen voor een perfecte installatie.
 • Alles geregeld van A tot Z: Wij regelen alles voor je, van advies tot installatie.
 • Meer dan 25 jaar ervaring in vloeren: Vertrouw op onze expertise en ervaring in vloerbedekking.

Hoe onderhoud je een PVC vloer?

Misschien heb je het nog steeds, of misschien heb je het ooit gehad: een houten vloer die je eens in de zoveel tijd in de olie moet zetten. Gelukkig is dat met een PVC vloer verleden tijd. Het enige wat je hoeft te doen is stofzuigen en af en toe dweilen. Let er wel op welke schoonmaakmiddelen je gebruikt om te voorkomen dat er doffe plekken ontstaan. Met een PVC vloer geniet je van het gemak van een onderhoudsvrije vloer, zodat je meer tijd hebt om te genieten van je ruimte.