raamdecoratie

Raamdecoratie tegen licht en pottenkijkers

Ben jij een slechte slaper die wakker blijft van een straaltje licht? Dan is raamdecoratie de perfecte oplossing. Onze specialisten meten en monteren het tot op de millimeter nauwkeurig. Zo ben jij verzekerd van een goede nachtrust.

Als je liever niet hebt dat elke voorbijganger bij je thuis naar binnen kan kijken ook dan is raamdecoratie een praktische oplossing. Weet je niet zeker welke raamdecoratie het beste in jouw interieur past? Kom dan langs in onze winkel. Onze specialisten helpen je graag verder.

Onze voordelen

Heb je zelf twee linkerhanden, of heb je geen tijd/zin? Laat dan je raamdecoratie door ons regelen. Het enige wat jij hoeft te doen is samen met onze interieurspecialisten de kleur en het product te bepalen. Wij regelen de rest. 

Nadat je samen met onze interieurstylisten een keuze hebt gemaakt. Komt onze specialist gratis bij jou thuis langs om op te meten. Daarna wordt de raamdecoratie speciaal op maat gemaakt. Vervolgens komt onze specialist opnieuw langs om het te monteren. Met als eindresultaat: raamdecoratie dat op de millimeter nauwkeurig past.

Welke soorten raamdecoratie?

Bij ons stel je gemakkelijk je eigen raamdecoratie samen. Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Daarnaast komen we het gratis bij jouw thuis opmeten. Hierdoor sluit het perfect aan op jouw raam. Wij hebben een uitgebreid assortiment in raamdecoratie zoals:

  • Jaloezieën
  • Multishades
  • Rolgordijnen
  • Duettes
  • Lamellen
  • Vouwgordijnen
  • Plisségordijnen
Bezoek onze winkel
Soorten raamdecoratie

Raamdecoratie op maat

Omdat elk raam anders is, sluiten standaardafmetingen vaak niet goed aan. Vaak is het te groot of komt er toch nog licht door. Het is natuurlijk wel zo fijn als je raambedekking goed past op je ramen. Daarom kan je bij ons gemakkelijk je eigen binnenzonwering samenstellen.

Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Daarnaast komen we het gratis bij jou thuis tot op de millimeter nauwkeurig opmeten. Hierdoor sluit het perfect aan op jouw raam.

Raamdecoratie in Hoogeveen

Dus jij bent op zoek naar raamdecoratie in Hoogeveen, maar waar begin je? Allereerst dien je een keuze te maken in wat voor soort binnenzonwering. Ga je voor de trend van houten jaloezieën, of ga je liever voor iets anders. Heb je nog geen idee? Laat je dan inspireren door onze adviseurs.