Duettes Hoogeveen
Jaloezieën Hoogeveen
Vouwgordijnen Hoogeveen
Multishades Hoogeveen
Lamellen Hoogeveen
Rolgordijnen Hoogeveen
Plisségordijnen Hoogeveen
Jaloezieën Hoogeveen

Raamdecoratie in Hoogeveen

Dus jij bent op zoek naar raamdecoratie in Hoogeveen, maar waar begin je? Allereerst dien je een keuze te maken in wat voor soort binnenzonwering. Ga je voor de trend van houten jaloezieën, of ga je liever voor iets anders. Heb je nog geen idee? Laat je dan inspireren door onze adviseurs. 

Bij ons stel je gemakkelijk je eigen raamdecoratie samen. Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Daarnaast komen we het gratis bij jouw thuis opmeten. Hierdoor sluit het perfect aan op jouw raam. Wij hebben een uitgebreid assortiment in raamdecoratie zoals:

  • Jaloezieën
  • Plisségordijnen
  • Rolgordijnen
  • Duettes
  • Jaloezieën
  • Lamellen

Raamdecoratie bij Strijker Verf&Wonen

Heb je zelf twee linkerhanden, of heb je geen tijd/zin? Laat dan je raamdecoratie door Strijker Verf&Wonen regelen. Het enige wat jij hoeft te doen is samen met onze interieurspecialisten de kleur en het product te bepalen. Wij regelen de rest. In de winkel helpen onze adviseurs je graag om jouw stijl te kiezen. 

Daarna komen we gratis thuis bij je opmeten, met als resultaat dat alles tot op de millimeter nauwkeurig door ons wordt opgehangen. Raambedekking is niet alleen tegen de zon. Het draagt ook bij aan de privacy. Daarnaast draagt het ook bij aan de temperatuur in je huis. Doordat de zon wordt tegengehouden wordt het minder snel warm in huis.

Gratis opmeten aan huis

Wij meten jouw ramen tot op de millimeter nauwkeurig op.

Maatwerk

Onze producten worden speciaal op maat gemaakt voor jou

Expert in raamdecoratie sinds 1993

Bijna 30 jaar ervaring!

Raamdecoratie op maat

Omdat elk raam anders is, sluiten standaardafmetingen vaak niet goed aan. Vaak is het te groot of komt er toch nog licht door. Het is natuurlijk wel zo fijn als je raambedekking goed past op je ramen. Daarom kan je bij ons gemakkelijk je eigen binnenzonwering samenstellen.

Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Daarnaast komen we het gratis bij jouw thuis tot op de millimeter nauwkeurig opmeten. Hierdoor sluit het perfect aan op jouw raam.

Raamdecoratie Hoogeveen