Raamdecoratie

Ben jij een slechte slaper die wakker blijft van een straaltje licht? Of heb je liever niet dat elke voorbijganger bij je thuis naar binnen kan gluren. Dan is raamdecoratie de perfecte oplossing.
bij Strijker Verf & Wonen vind je alle soorten maatwerk raamdecoratie: rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen en meer! 

Gratis opmeten door onze specialist

Eigen montageservice

Jarenlange ervaring, sinds 1922

Assortiment Raamdecoratie Het opmeten en de montage Bezoek onze winkel

Raamdecoratie bij Strijker Verf & Wonen

Jaloezieën

Geef je huis een moderne uitstraling met onze jaloezieën. Reguleer eenvoudig lichtinval en privacy. Kies uit diverse stijlen en materialen voor een perfecte aanvulling op jouw interieur.


Plisségordijnen

De stijlvolle oplossing voor alle soorten ramen. Creer de perfecte lichtinval met plisségordijnen
Rolgordijnen

Niets voor niets een klassieker! Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in vele kleuren en patronen. Lichtdoorlatend en verduisterend.Duettes

Door de honingraatstructuur zijn ze onderhoudsarm en hebben ze een isolerende werkingMultishades

Ontdek onze veelzijdige multishades! We hebben ze in allerlei kleuren en patronen, en ze bieden zowel licht als privacy. Geef je huis een moderne uitstraling met deze handige multishades.

Lamellen

Met lamellen heb je maximale controle over de lichtinval. Pas eenvoudig de stand van de lamellen aan om elke zonnestraal in huis te verwelkomen of sluit ze voor optimale privacy.

Welke soorten raamdecoratie?

Al onze raamdecoratie wordt speciaal op maat gemaakt, volledig naar jouw wensen. En het beste van alles? We komen gratis bij jou thuis opmeten, zodat het naadloos aansluit op jouw ramen. Met een uitgebreid assortiment aan:

  • Houten jaloezieën
  • Aluminium jaloezieën
  • Multishades
  • Rolgordijnen
  • Duettes
  • Lamellen
  • Plisségordijnen

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste raamdecoratie? Loop binnen in onze winkel en bekijk onze assortiment. Voel de texturen, zie de kleuren en ontvang persoonlijk advies van onze experts.

Wij meten en monteren jouw raamdecoratie

Omdat elk raam anders is, sluiten standaardafmetingen vaak niet goed aan. Vaak is het te groot of komt er toch nog licht door. Het is natuurlijk wel zo fijn als je raambedekking goed past op je ramen. Daarom kan je bij ons gemakkelijk je eigen binnenzonwering samenstellen. Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Daarnaast komen we het gratis bij jou thuis tot op de millimeter nauwkeurig opmeten. Hierdoor sluit het perfect aan op jouw raam.

Raamdecoratie in Hoogeveen

Op zoek naar raamdecoratie in Hoogeveen, maar weet je niet waar te beginnen? De eerste stap is het kiezen van het type binnenzonwering dat bij jou past. Ga je voor de klassieke elegantie van houten jaloezieën, of wil je iets anders proberen? Als je nog geen idee hebt, laat je dan inspireren door onze deskundige adviseurs.