Vloeren bij Strijker Verf & Wonen

Je kunt bij ons terecht voor je gehele woninginrichting, dus ook voor vloeren. Ben je op zoek naar een mooie vloer voor je nieuwe woning of ben je gewoon toe aan een nieuwe vloer? Kom dan eens bij ons langs om te zien wat wij jou kunnen bieden. Met een grote variatie aan aanbod zit er altijd wel iets bij wat je leuk vindt. PVC-vloeren, laminaat, vinyl of tapijt, we hebben het allemaal!

Laminaat kopen in Hoogeveen

Laminaat

Een van de meest gekozen vloeraankleding is natuurlijk laminaat. Deze bekleding gaat al een hele tijd mee en is natuurlijk ook door de loop der jaren gemoderniseerd. Laminaat is in verschillende maten en kleuren te verkrijgen, dus er zal altijd een bij zitten die jouw interieur past.

PVC-vloer kopen bij Strijker Verf & Wonen

PVC vloeren

Al enige tijd zien we de opkomst van PVC-vloeren. Deze vloeren hebben de look van echt hout, maar zijn in tegenstelling tot laminaat geluidsdempend. Dus loopt er iemand met hakken over de vloer, dan zul je hier bijna niets tot niets van horen. Ook PVC is in vele kleuren en maten te verkrijgen en zal dus ook geweldig passen in jouw interieur.

Vinyl kopen bij Strijker Verf & Wonen

Vinyl

Een verrassende opkomst van iets wat we eigenlijk al heel lang kennen. Vinyl is weer helemaal hot en is daarom ook in zoveel verschillende prints verkrijgbaar. Het mooie aan vinyl is dat het geluidsdempend en makkelijk schoon te maken is. Zoals we al zeiden is het in heel veel verschillende prints verkrijgbaar, zo zie je nu bijvoorbeeld de betonnen vloertegels en laminaat in visgraat terug op vinyl.

Tapijt kopen bij Strijker Verf & Wonen

Tapijt

Wie kent het niet. Tapijt zie je tegenwoordig vaak alleen nog op slaapkamers, maar wij bieden ook tapijt op maat aan, zodat je er ook je eigen vloerkleed van kunt maken. Tapijt is natuurlijk ook in alle soorten en maten te verkrijgen bij ons, laag- of hoogpolig, zwart, rood of welke kleur je graag wilt dat bij jouw interieur past. Kom eens lang om jouw idee met ons te bespreken.