Een nieuwe vloer in een handomdraai?

PVC-vloer-Hoogeveen
PVC-vloer-Hoogeveen

Een vloer laten leggen

Een vloer leggen is precisiewerk. Sommige mensen onderschatten dit en proberen zelf een vloer te leggen. Zelfs ervaren klussers willen nog wel eens fouten maken. De meest gemaakte fout is het niet op de juiste manier laten wennen aan de temperatuur van de kamer. Een vloer gaat vaak uitzetten of krimpen. Het gevolg hiervan is dat de planken kunnen scheuren of er kieren kunnen ontstaan. 

Verder moet een vloer op een egale ondergrond gelegd worden. Het egaliseren is millimeterwerk en moet goed gebeuren. Als dit niet op de juiste manier wordt gedaan ontstaan er oneffenheden en dat zie je terug in je nieuwe vloer.

Heb je twijfels over het zelf leggen van een vloer? Plan dan een afspraak in onze winkel. Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van jouw vloer. Daarna komen onze ervaren vloerenleggers het bij jou thuis leggen. Allemaal zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Gratis opmeten bij je thuis

Onze specialist komt gratis bij je langs

Gratis persoonlijk advies

Wij geven je graag advies in onze winkel, maar ook bij je thuis

Sinds 1993 specialist in vloeren

Al bijna 30 jaar ervaring in de verkoop van vloeren

Onze voordelen

Misschien heb je nog helemaal geen idee welke vloer je wilt. Geen probleem, onze interieurstylisten helpen je graag met het kiezen van jouw stijl! Daarnaast komen wij gratis bij jou thuis om de vloer op te meten. Hierdoor weet je zeker dat alles past. Heb je geen zin om zelf een vloer te leggen? Laat dan de vloer door één van onze ervaren vloerenspecialisten leggen. Hierdoor kun jij met een gerust hart genieten van jouw nieuwe vloer.

Onze topmerken

Quick-step-Hoogeveen
Moduleo-Hoogeveen
hoomline-hoogeveen
Beautifloor-hoogeveen

Welke vloeren zijn er allemaal?

Dus je wilt een nieuwe vloer, maar wat kies je? Ga je voor laminaat met een houtlook, of hou je toch meer van een industriële betonlook van vinyl. 

Tegenwoordig zijn PVC-vloeren ook erg populair. Dit komt omdat PVC zeer onderhoudsvriendelijk is en uitzonderlijk krasvast. Wil je liever iets warms en zachts onder je voeten? Dan kun je het beste kiezen voor tapijt. Liever in het echt ervaren hoe het voelt? Maak dan een afspraak in onze winkel. Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de vloer die helemaal bij jouw wensen past.

Wij hebben een groot assortiment in:

  • PVC vloeren
  • Laminaat
  • Vinyl
  • Tapijt
PVC-hoogeveen

Een vloer kopen bij een vloerenspeciaalzaak

Ben je op zoek naar een winkel die PVC vloeren in Hoogeveen verkoopt? Bezoek dan Strijker Verf & Wonen. Onze interieurstylisten staan voor je klaar om de vloer te kiezen die bij jou past.