Geef je huis kleur!

Wil je een muur een nieuwe kleur geven? Of wil je jouw kozijnen beschermen tegen de zon en de regen? Wat je reden ook is, met onze topmerken verf zoals, Sikkens, Wijzonol en Sigma maak je jouw project tot een succes. Heb je geen idee welke verf je nodig hebt? Kom dan langs in onze winkel. Onze Erkend Sikkens Specialisten helpen je graag verder.

Vandaag verven

In onze winkel in Hoogeveen kunnen wij alle kleuren direct voor je mengen. Hierdoor kun je vandaag nog verven.

Verfspecialist sinds 1922

Al sinds 1922 verkopen wij verf. Deze jarenlange kennis delen we graag met je

Erkend Sikkens Specialist

Door onze jarenlange ervaring zijn wij door Sikkens bestempeld als Erkend Sikkens Specialist

Verf in Hoogeveen

Verf is er natuurlijk in vele soorten. Grondverf, muurverf, lakverf, krijtverf, betonverf, beits en ga zo maar door. Maar welke eigenschappen heeft elke verf, welke heb ik nodig en hoe kun je deze het beste verwerken? Onze adviseurs van Strijker Verf & Wonen in Hoogeveen geven je graag advies en denken graag met je mee. 

Of je nu een grondverf zoekt voor de trap, een deur wilt aflakken, je tuinset wilt beitsen of de buitenkant van je huis wilt voorzien van een nieuwe laag verf. Bij ons vind je altijd wat je zoekt. Wij hebben alle toonaangevende verfmerken in ons assortiment: Sikkens, Sigma, Wijzonol, Flexa en niet te vergeten ons huismerk.

Verf Hoogeveen

Onze topmerken verf

Onze topmerken van verf Bij Strijker Verf & Wonen bieden we je een breed assortiment op verfgebied. Natuurlijk vind je bij ons de welbekende merken als Sikkens, Sigma, Wijzonol, en Flexa. Daarnaast bieden wij ook nog vele andere minder bekende, maar kwalitatief hoogstaande merken.

Een voorbeeld hiervan is het merk Teolin, ons meest verkochte merk voor muurverf. Op en top dekkracht. Wij selecteren deze heel bewust naar de behoefte van jou als klant en letten hierbij op een goede prijs-kwaliteit verhouding. Kom naar onze speciaalzaak en laat je adviseren door onze adviseurs! Om je alvast een beetje een indruk te geven zetten laten we je alvast een beetje kennismaken met een aantal van onze merken.

De Erkend Sikkens Specialist (ESS) van Hoogeveen

Door onze jarenlange samenwerking met Sikkens én omdat we regelmatig speciale Sikkens trainingen volgen, mogen wij ons ‘Erkend Sikkens-Specialist’ noemen.  Door de trainingen die onze adviseurs volgen kunnen wij je voorzien van een professioneel kleuradvies én professioneel technisch advies. Op aanvraag geven we zelfs advies op locatie! (Hoogeveen e.o.). Mede hierdoor hebben wij als enige verfspeciaalzaak in Hoogeveen het certificaat Erkend Sikkens-Specialist.

Erkend-sikkens-specialist

Waarom heb ik verf nodig?

Verf heeft meerdere functies. Het is niet alleen decoratief, maar ook heeft ook een beschermende functie. Natuurlijk is het fijn dat je huis er weer fris en mooi uit ziet, maar minstens zo belangrijk is dat je huis weer voor jaren beschermd is tegen alle weersomstandigheden, waar we in Nederland mee te maken hebben. 

Alle professionele verfmerken uit ons assortiment houden rekening met dit gegeven. Ze hebben verf ontwikkeld die tot wel 10 jaar een optimale bescherming geeft voor je huis. Fijn voor de portemonnee, maar minstens zo fijn dat je er 10 jaar lang geen omkijken naar hebt! Goedkoop en kwaliteit! Kies dus voor professionaliteit met merken als Sikkens, Wijzonol en Sigma.

Verf bescherming

Welke kleur verf kies jij?

Welke kleur verf kies jij? Kleur bepaalt voor een groot deel de sfeer in je huis. Ga je voor vrolijk en uitbundig of juist voor rust en eenvoud? Met onze verfmengmachines kunnen wij elke kleur mengen, waardoor je kunt kiezen uit duizenden kleuren. We mengen de verf waar je bij staat, je kunt het dus direct meenemen. Misschien heb je zelf al een mooie kleur op het oog, of kijk je liever met onze adviseurs naar de kleurwaaiers? Alles is mogelijk bij Strijker Verf & Wonen!

Verf strijker verf&wonen

Goedkope Sikkens verf kopen in Hoogeveen?

Al jarenlang binnen ons assortiment is het merk Sikkens. Sikkens staat bekend om zijn hoogwaardige buitenlakken. Sikkens heeft sinds de oprichting meer dan 200 jaar geleden een duidelijk doel: eerste klas producten en services leveren. Het merk Sikkens is constant in ontwikkeling en heeft als passie om topkwaliteit verf te ontwikkelen. De onderzoeksafdeling van Sikkens werkt contstant aan nieuwe innovaties en is altijd weer op zoek naar verbetering in de producten.

Sikkens is een onderdeel van AkzoNobel, de grootste firma voor verven en lakken ter wereld. Sikkens biedt een breed scala aan producten, enkele bekende producten zijn: Sikkens Rubbel EPS plus, Sikkens Rubbol XD gloss, Sikkens Rubbel AZ plus en Sikkens Rubbol SB plus. Allemaal zeer professionele buitenverven die een optimale bescherming bieden aan je woning of houtwerk.

Sigma verf goedkoop dankzij enorme duurzaamheid

Je zult nu misschien denken: hoe kan een professionele buitenverf goedkoop zijn? Sigma biedt een desbetreffende hoogwaardige kwaliteit waarmee je voor jaren kosten bespaard. Waar je bij een doorsnee verf na enkele jaren al weer opnieuw moet beginnen aan de verfklus staat Sigma voor een jarenlange perfecte bescherming van je houtwerk. Sigma streeft ernaar om elk project tot een succes te maken door te luisteren naar de klant en zich voortdurend te verbeteren. 

Al in de 18e eeuw begon de geschiedenis van Sigma, we kunnen dus wel stellen dat Sigma een jarenlange ervaring heeft op verfgebied. Sigma biedt zowel watergedragen verf (o.a. Sigma S2U Nova) als verf op terpentinebasis (o.a. Sigma S2U Satin). Kom voor het uitgebreid Sigma assortiment naar onze speciaalzaak in Hoogeveen en wij zullen samen met jou kijken wat voor jou de beste keuze is.

Wijzonol buitenverf koop je goedkoop in Hoogeveen

Al sinds 1916 is Wijzonol succesvol in het maken van verf. Door traditioneel vakmanschap te combineren met de modernste technieken en inzichten slaagt Wijzonol erin nog steeds goed te functioneren als onafhankelijk Nederlands familiebedrijf. Ook Wijzonol let op duurzaamheid. Een innovatie moet niet alleen bijdragen aan een schoner milieu of een bedrijfsresultaat, maar voorwaarde is ook dat de klant hiermee een beter product in handen krijgt. 

Ga je voor mat, zijdeglans of hoogglans? Voor binnen- of buitenverf? Wijzonol biedt voor ieder wat wils. Met behulp van de verfmengmachines bij Strijker Verf&Wonen kunnen wij elke Wijzonol verf voor je mengen in de gewenste kleur. Enkele voorbeelden van producten van Wijzonol zijn: Wijzonol dekkend halfglans, Wijzonol dekkend hoogglans en Wijzonol LBH Systeemverf en Wijzonol LBH hoogglans.